1. Home
  2. /
  3. Over de BSGR
  4. /
  5. Privé: Vacatures
  6. /
  7. Vacature: juridisch medewerker, afdeling...

Vacature: juridisch medewerker, afdeling WOZ

Ben jij graag bezig met complexe juridische vraagstukken en met het behandelen van bezwaar en/of beroepsprocedures? Ben je ambitieus en wil jij alles uit jezelf en je collega’s halen? Dan zijn wij op zoek naar jou.


De functie

Als juridisch medewerker WOZ behandel je bezwaren- en (hoger)beroepsprocedures en verdedig je beslissingen op bezwaar/beroep, zowel schriftelijk, mondeling als waar van toepassing ter zitting bij de rechtbank. Jij bent verantwoordelijk voor de afhandeling van WOZ procedures middels een juiste en rechtvaardige uitspraak, binnen de wettelijke termijnen, de geldende regelgeving en jurisprudentie.


Over jou

We bieden veel en vragen veel:

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur in de week en
  • Een relevante afgeronde opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau of in de afrondende fase van je studie;
  • De bereidheid om vakgerichte opleidingen te volgen;
  • Vaardig met geautomatiseerde (informatie)systemen en ondersteunende digitale hulpmiddelen;
  • In je optreden laat je jezelf zien als verbindend, vernieuwend en nieuwsgierig.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
  • Competenties als besluitvaardig, accuraat, analytisch vermogen, proactief, stressbestendig, resultaatgericht en overtuigingskracht zijn op jou van toepassing.

Herken jij jezelf hierin, dan zijn wij op zoek naar jou!


Ons aanbod

Een baan in een dynamische omgeving gericht op de toekomst met een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO SGO waaronder een Individueel KeuzeBudget (IKB) van 17,05% en een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast is er reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en de mogelijkheid om de werktijden flexibel in te vullen. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Het salaris is marktconform. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Over BSGR

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen het hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Velsen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar en Zoeterwoude. Wij voeren de heffing en invordering van meerdere lokale belastingen uit namens onze deelnemende gemeentes. Daarnaast bepalen wij de hoogte van de WOZ-waarde voor alle onroerende zaken binnen de aangesloten gemeentes. De afdeling WOZ is naast het taxeren van alle objecten ook verantwoordelijk voor het beheren van WOZ administratie en de basisregistratie WOZ. Dit alles doen wij aan de hand van onze kernwaardes: betrouwbaar, transparant, flexibel en verantwoordelijkheid.


Geïnteresseerd?

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag meer weten over onze organisatie of over de functie? Neem dan snel contact op met Erika van Niekerk (afdelingshoofd WOZ), telefoonnummer 071 – 525 6320 of Eric Verkerk (teamcoördinator WOZ), telefoonnummer 071 – 525 6322.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: P&O@bsgr.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.