1. Home
  2. /
  3. Over de BSGR
  4. /
  5. Privé: Vacatures
  6. /
  7. BSGR-medewerker Mounir aan het...

BSGR-medewerker Mounir aan het woord:

“Prima naar mijn zin!”

Na mijn studie Bedrijfskunde MER ben ik als uitzendkracht aan de slag gegaan bij de BSGR. Hier ben ik terechtgekomen op de afdeling Heffen. In beginsel deed ik niks anders dan bezwaren afhandelen, de eerste paar bezwaren waren nog wel spannend maar om eerlijk te zijn had ik het na twee weken wel gezien. Gelukkig bleef het ook niet alleen bij bezwaren afhandelen en kreeg ik beetje bij beetje steeds meer op mijn bord. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor alles wat met precario te maken heeft.

Toegevoegde waarde

Ik heb het idee dat ik van toegevoegde waarde kan zijn op de afdeling en dat voelt fijn. Echter wil ik meer dan alleen precario en nog meer kunnen toevoegen aan de afdeling en die mogelijkheid is er ook. Sinds kort hou ik me ook bezig met de ZUIB en dat zorgt voor nog meer afwisseling in mijn werkzaamheden. Er heerst daarnaast een goede sfeer op de afdeling, ik kan bij iedereen terecht met vragen en van iedereen op de afdeling kan ik wat opsteken.

Veel vrijheid

Wat ook fijn is, is dat je veel vrijheid krijgt in de wijze waarop jij je werkzaamheden invult. Er wordt uitgelegd wat de huidige manier van werken is maar als jij het idee hebt dat iets beter of efficiënter kan dan wordt het vooral gestimuleerd om je hierover uit te spreken.

Kortom, ik heb het hier prima naar mijn zin.

22 november 2019