vacature: controller

Wil jij meewerken aan het leuker en makkelijker maken van Belastingzaken? Ben jij de “waakhond” die onze financiële processen van A tot Z analyseert? Dan ben jij de controller waarnaar wij op zoek zijn.

Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland is op zoek naar een CONTROLLER
voor 36 uur per week

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland verzorgt de waterschapsbelasting voor het Hoogheemraadschap van Rijnland en gemeentelijke belastingen voor Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Katwijk, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar en Zoeterwoude. Ook bepaalt de BSGR de hoogte van de WOZ-waarde voor alle onroerende zaken binnen deze gemeenten. Speerpunt van onze organisatie is om de hoogste kwaliteit te leveren tegen zo laag mogelijke kosten.

Binnen Bedrijfsvoering hebben wij een uitdagende functie voor een enthousiaste controller.

Onze controller is lid van het Management Team en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van financiële kaders en processen.

Voor het bestuur, directeur en management ben je gesprekspartner en adviseur op financieel terrein. Je hebt een wezenlijke rol in de effectieve en efficiënte invulling van de controlfunctie en bent verantwoordelijk voor:

 • de informatievoorziening waaronder de belastingrapportages naar de deelnemers
 • de interne BSGR-managementinformatie
 • het opstellen van het jaarverslag en de jaarrekening
 • het opstellen van het financieel meerjarenbeleidsplan en de meerjarenbegroting
 • het analyseren van risico’s en het initiëren en monitoren van interne controlemaatregelen dusdanig dat de BSGR haar ISAE-certificering behoudt
 • de financiële administratie en de aansturing van twee medewerkers

 

Kun jij voldoen aan:

 • een aantoonbaar Academisch werk- en denkniveau, tot uiting komend in een afgeronde opleiding bijv. RA of bedrijfseconomie
 • minimaal 5 jaar werkervaring als controller
 • een zakelijke en resultaatgerichte instelling gecombineerd met zeer goede analytische vaardigheden en cijfermatig inzicht
 • uitstekende schriftelijke, communicatieve en sociale vaardigheden
 • een hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit

 

Wij bieden jou:

Een baan in een dynamische omgeving gericht op de toekomst met een marktconform salaris, een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een Individueel Keuzebudget van 16,3% (in plaats van vakantiegeld, eindejaarsuitkering etc.), een collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele werktijden.

 

Geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie naar 071 5256386 en vraag naar Lidy van Kesteren, directeur.

Je brief en CV kun je mailen naar P&O@bsgr.nl tot en met 15 september 2017.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

De eerste gesprekken worden gepland op dinsdag 26 en vrijdag 29 september 2017.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.